Inspectie en onderhoud


Veiligheid vóór alles

Bosan gaat voor sportveiligheid, altijd en overal. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan onze onderhouds- en inspectieprogramma’s. Intensief gebruik leidt onvermijdelijk tot slijtage en daarmee tot onveiligheid. Regelmatig onderhoud beschermt gebruikers en toestellen, het verlengt de levensduur en dringt kosten terug. Met een onderhoudscontract neemt Bosan de eigenaar deze zorg uit handen.

Inspecties

De inspecteurs van Bosan zijn VCA gecertificeerd. Ze worden intern voortdurend bijgeschoold. Hierdoor kunnen ze accommodaties, toestellen en installaties volgens de nieuwste richtlijnen inspecteren. Als opdrachtgever/beheerder ontvangt u na afloop een grondig digitaal inspectierapport.

Bosan Inspectierapport

Het 'Bosan Inspectierapport' ontvangt u in de vorm van een transparante digitale rapportage. U vindt hierin testuitslagen, foto’s van toestellen waaraan iets is geconstateerd en risicoanalyses. Plus een onderbouwde en overzichtelijke offerte. U ziet in één oogopslag wanneer onderhoud of vervanging van toestellen of onderdelen noodzakelijk is. Zo verzekert u zich van een duurzaam veilige sportomgeving. En daarnaast van financiële efficiency.

Defect

Ondanks kwaliteit en onderhoud kan een sporttoestel of -installatie plotseling een defect vertonen. Een motor kan storing vertonen en ook vandalisme kan leiden tot defecten. Ook dan staat Bosan klaar. Onze afdeling Service (in Nederland) is direct aanspreekbaar voor een (spoed)reparatie. Dagelijks van 8.00-17.00 uur bereikbaar per telefoon en e-mail. Voor storingen buiten kantoortijden is er een speciaal e-mailadres beschikbaar.

Continuïteit verzekerd met een leentoestel

Onze inspecteurs en servicemonteurs maken gebruik van volledig uitgeruste servicewagens. Hierdoor kunnen ze vele reparaties op locatie verrichten. Blijkt er meer tijd nodig te zijn, dan stemmen wij met u af wanneer een reparatie plaatsvindt. Als het beter is om dat in onze werkplaats uit te voeren, kunnen we zorgen voor een leentoestel. Gymlessen en sporttrainingen kunnen dan gewoon doorgaan.

Calamiteitenteam

Bij urgente storingen schakelen we ons calamiteitenteam in.  Vanuit Haaksbergen spoedt het team zich naar de gewenste locatie. Naast de benodigde materialen nemen ze
- indien mogelijk - een leentoestel mee, zodat gymlessen en sporttrainingen gewoon kunnen doorgaan.

Meer weten over een veilige sportaccommodatie? Bel +32 (0)9 330 17 80 of mail naar info@bosan.be