Bosan


Bosan is al vele jaren de producent en leverancier van sportinstallaties en sporttoestellen voor onderwijsaccommodaties en (top)sportfaciliteiten. Kernbegrippen binnen onze dienstverlening zijn ontwerp, innovatie, advies (bouwkundig én sporttechnisch), productie (projectspecifiek), montage en inrichting. Zowel voor nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Via onze onderhoud- en inspectieprogramma's gaan we voor sportveiligheid, altijd en overal. Regelmatig onderhoud beschermt gebruikers en toestellen, verlengt de levensduur en bespaart kosten.

Het is onze sportieve ambitie om altijd de beste te zijn. Wij produceren onze eigen toestellen in de Bosan fabriek in Nederland. Hierdoor kunnen we maatwerkoplossingen realiseren en inspelen op bijzondere wensen. Juist hier laten we onze kracht zien. We zijn flexibel en nemen elke uitdaging aan.

Naast fabricage van een kwalitatief hoogwaardig assortiment ligt onze focus op innovatie en ontwikkeling, waarbij wij voortdurend streven naar verbetering van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, multifunctionaliteit en duurzaamheid van ons assortiment. Wij beschikken over het ISO 9001 en het ISO 14001 certificaat.