Passie is wat ons beweegt


Passie voor sporten en bewegen en om anderen te laten sporten en bewegen. Daarvoor ontwikkelen en produceren we sporttoestellen en -installaties en richten we complete sportaccommodaties in. Het accent ligt op bewegingsonderwijs en (top)sport. Onze producten zijn te vinden in ruim 1.800 sportaccommodaties in Nederland en België. Denk hierbij aan sport- en turnhallen, gymzalen en (top)sporthallen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid service- en onderhoudspakket. Met de sportieve ambitie om altijd de beste te zijn.

Wij produceren onze eigen toestellen in de Bosan fabriek in Nederland. In Haaksbergen beschikken we over een designafdeling, fabricageafdelingen, een onderhoudsdienst, een magazijn en een expeditie met een eigen wagenpark. Naast fabricage ligt onze focus ook steeds meer op innovatie en ontwikkeling, waarbij we voortdurend streven naar verbetering van kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, multifunctionaliteit en duurzaamheid van onze sporttoestellen.

 

 

Topkwaliteit

Opdrachtgevers kunnen rekenen op een kwalitatief hoogwaardig assortiment met veilige, gebruiksvriendelijke, multifunctionele en duurzame producten. Zoals gezegd ontwerpen, produceren en installeren we - als enige in Nederland - zelf. Juist dat stimuleert ons tot voortdurende kwaliteitsverbetering en innovatie. Door onze passie, betrokkenheid, ervaring en sport- en bouwtechnische expertise garanderen we aansprekende resultaten. Vanaf de (ontwerp)fase tot en met de uitvoering en de uiteindelijke oplevering.

De kracht van samen

Bosan is in 1973 opgericht door oud topturner Gerrit ten Bos. Hij wist uit ervaring dat resultaten het gevolg zijn van teamwork en betrokkenheid. We hechten daarom grote waarde aan samenwerking en goede contacten met toeleveranciers en onze opdrachtgevers. Dat maakt ons tot een partner die staat voor optimale prestaties.

Sportveiligheid

Onze producten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen van sportfederaties en aan vastgestelde normeringen. Voor ons is dat vanzelfsprekend, omdat iedereen onbezorgd en met plezier moet kunnen bewegen en sporten. Om dat te kunnen verwezenlijken waken we voortdurend over kwaliteit en veiligheid. Met als extra voordeel dat we alles zelf produceren. Zodat we voortdurend het proces kunnen bewaken en waar nodig kunnen bijsturen.

Meer weten over Bosan? Bel +32 (0)9 330 17 80 of mail naar info@bosan.be