Inspectie & Onderhoud

 

Verzekerd van veiligheid

Gebruikers veilig in beweging houden, dat is onze missie als het gaat om de sportinventaris. Bosan gaat voor sportveiligheid, altijd en overal. Daarom besteden we veel zorg en aandacht aan onze onderhouds- en inspectieprogramma’s. Intensief gebruik leidt onvermijdelijk tot slijtage en daarmee tot mogelijk onveiligheid. Regelmatig onderhoud beschermt gebruikers en de sportinventaris, het verlengt de levensduur en dringt kosten terug. Met een jaarlijkse veiligheidsinspectie neemt Bosan eigenaren en beheerders deze zorg uit handen.

"U wilt uw gebruikers op een veilige manier gebruik laten maken van uw accommodatie(s)"

Creëer uw eigen onderhoudsprogramma

Bosan biedt bewegingsvrijheid: de mogelijkheid om uw eigen inspectie- en onderhoudsprogramma samen te stellen. Ons aanbod staat in het teken van flexibiliteit, overzicht en continuïteit. U weet immers het best welke dienstverlening aansluit bij uw gebruikers en accommodatie(s).

 

BOSAN BASIS

Bosan inspectie en onderhoud verzekerd van veiligheid

 

Transparante veiligheidsinspectie door ervaren inspecteurs

Bosan gaat voor sportveiligheid, altijd en overal. Onze gekwalificeerde, VCA-gecertificeerde veiligheidsinspecteurs inspecteren uw sportinventaris volgens een protocol dat is ontwikkeld op basis van de voor de toestellen geldende NEN normen.

 

Visueel inspectierapport

Onze veiligheidsinspecteur stelt een digitaal inspectierapport op met alle bevindingen. Het inspectierapport is dezelfde dag beschikbaar. De beoordeling wordt ondersteund met foto’s en voorzien van een advies.

 

Regulier onderhoud en kleine reparaties direct uitgevoerd

Regulier onderhoud en kleine reparaties voeren wij indien mogelijk direct uit op locatie. Hierdoor kunt u direct weer gebruik maken van de sportinstallatie. Wij beschikken over een grote voorraad met onderdelen en kunnen tevens toestellen van andere merken onderhouden.

 

BOSAN BEWEGINGSVRIJHEID

Inspectie- & Onderhoudsplan op basis van uw eigen behoeften

 

0-meting en inventarisatie

Alle sporttoestellen en installaties leggen wij vast in een database. Wij voorzien alle onderdelen van uw sportinventaris van een unieke identificatiecode (QR-code). Hierdoor ontstaat een compleet en actueel beeld van de status van de inventaris.

 

"Een compleet en actueel beeld van de status van de volledige sportinventaris"

 

Digitaal klantportaal

Het digitaal klantportaal biedt op elk gewenst moment een compleet en actueel beeld van de status van de inspecties en de sportinventaris van uw sporthal. U heeft tevens inzicht in uitgevoerde veiligheidsinspecties, de inspectieplanning, onderhoudsrapportages, het dynamisch MJOP en lopende offertes.

Bosan Careplan (MJOP)

Het Bosan Careplan is een dynamisch meerjaren-onderhoudsplanning (MJOP) voor een periode van 10 jaar. Dit MJOP geeft inzicht in de onderhoudskosten en afschrijvingen van uw sportinventaris. Jaarlijks actualiseren wij deze MJOP op basis van wijzigingen in de sportinventaris. Het MJOP geeft inicht in afschrijvingen en te verwachten kosten, waarmee onverwachte kosten kunnen worden voorkomen. Indien gewenst, kunnen afschrijvingstermijnen worden aangepast wanneer bijvoorbeeld de gebruiksfrequentie veranderd.

Leentoestel

Indien een sporttoestel moet worden gerepareerd of vervangen, kunnen wij voor de periode van de reparatie of vervanging een leentoestel plaatsen. Hierdoor kan de sporthal volledig in gebruik blijven, zonder uitval van lessen of trainingen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze service.

 

"Inspecties en onderhoud afgestemd op het gebruik van uw sportaccommodatie"

 

Quick response

Bij urgente storingen schakelen we ons calamiteitenteam in. Naast de benodigde materialen nemen ze indien mogelijk een leentoestel mee, zodat gymlessen en sporttrainingen gewoon kunnen doorgaan. Uiteraard informeren wij u graag over onze Quick response dienstverlening en de mogelijkheden voor uw organisatie.

Bosan flexcheck

Gebruik van de sportaccommodatie moet te allen tijde doorgang kunnen vinden. Bosan Flexcheck biedt u de garantie dat inspecties en onderhoud plaatsvinden op het moment dat u het beste uitkomt of wanneer de sportaccommodatie niet in gebruik is. Op basis van uw wensen informeren u over de mogelijkheden van de Bosan flexcheck.

 

"Uw sportaccommodatie na inspectie veilig én schoon"

 

Schoonmaak van de berging

De jaarlijkse veiligheidsinspectie is hét moment om de materialenberging goed schoon te maken. De werkzaamheden worden onder begeleiding van onze inspecteur uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit uw eigen regio. Hierdoor is uw sportaccommodatie na onze inspectie veilig én schoon. Indien gewenst informeren wij u graag over de mogelijkheden.

 

MEER INFORMATIE

Meer weten over een veilige sportaccommodatie? Bel 09 - 33 01 780 of mail naar info@bosan.be. Of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Onze adviseurs helpen u graag.

 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.